Visita a Terol d’un grup d’estudiants canadencs

montreal

Des del 15 al 27 de maig pròxim, Recartografias organitza la visita d’un grup de 30 estudiants de geografia de la Universitat de Quebec a Montreal, al Canadà. Durant aquest periode, els estudiants podran conèixer les principals problemàtiques socials i ambientals de territori de Terol, així com de València i Castelló, entre d’altres el fenomen del despoblament i el declivi rural. La seua tasca és realitzar una investigació acadèmica sobre diversos temes lligats a la planificació del territori, com ara els problemes de l’agricultura de secà, la gestió d’espais naturals protegits a Espanya, el valor del patrimoni cultural rural entre d’altres.

La Universitat de les Masies serà una de les seus durant aquesta visita, concretament el pròxim 22 de maig. En aquesta jornada, els estudiants assistiran a unes xerrades a l’escola de Mas Blanco, visitaran el propi mas i faran un recorregut per diversos indrets de la comarca per observar de primera mà alguns dels processos i problemes abans esmentats.

D’aquesta manera donem un xicotet pas per tal d’internacionalitzar el problema del despoblament a Aragó, i concretament a Terol. Posteriorment, els estudiants hauran de presentar una recerca sobre el tema a la seua universitat d’orige.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s