Investigadors/es

Recartografías som:

ich

Del Romero Renau, Luis. Doctor en Geografia por la UAB i professor de Geografía de la UV. Recerca: Planificació territorial i urbanística.

teresa

Díaz Guzmán, Teresa. Llicenciada en Periodisme por la Universitat CEU San Pablo de València. Actualment treballa com a periodista, blogger i disenyadora gràfica.

laura

Lara Martín, Laura. Llicenciada en Ciències Ambientals per la UV. Màster en Gestió, Tractament i Valorització de Residus per la UMH. Especialitzada en Gestió de residus i tractament d’aigües residuals.

foto_neus

La Roca Cervigón, Neus. Doctora en Geografia per la UV. Professora Titular de Geografia en l’Àrea de Geografía Física. Especialitzada en Biogeografia i Geomorfología de muntanya.

foto-blog

Melo Escrihuela, Carme. Doctora en Ciències Polítiques per Keele University (Regne Unit). Professora Ajudant Doctora en el Departament de Geografia de la Universitat de València. Especialitzada en ciutadania ecològica, pensament polític verd, política mediambiental i ecologisme.

antonio

Valera Lozano, Antonio.Doctor en Geografia per la Universitat de València. Professor Associat al Departament de Geografia de la UV. Especialitzat en S.I.G, degradació. ambiental, canvis d’us del sòl i patrimoni.

Sin nombre

David Salesa Duro. Graduat en Ciències Ambientals per la Universitat de València. Màster en Gestió i Conservació d’Espais Naturals, especialitzat en els impactes d’activitats humanes en el medi i en la gestió d’àrees naturals.