Sobre nosaltres

Recartografías és una associació de custòdia del territori sense ànim de lucre i grup de recerca. Ara estàs a la pàgina del nostre Grup de Recerca.

Som per tant un grupo de recerca – acció inscrit al Ministeri de l’Interior (nº 606916) i format per investigadors/es i professors/es dins de l’àmbit de la geografia, les ciències ambientals, el dret ambiental i las ciències polítiques que investiga noves pràctiques territorials, urbanes i ambientals des del punt de vista de l’economia ecològica i l’ecologia política. Consulta aquí el perfil dels nostres membres.

La nostra recerca es divideix en quatre línies distintes:

De dilluns a divendres treballem a la universitat com a investigadors o docents i els caps de setmana o quan podem ens traslladem al barri de Mas Blanco, a San Agustín, on desenvolupem un projecte de construcció d’una ecoaldea a partir de diferents contractes de custòdia territorial, tant amb particulars como amb l’Ajuntament de San Agustín.

El nostre objetiu és por un costat restaurar amb criteris sostenibles i respectant les tradicions i cultura local masovera, els edificis comunals del barri i alguns dels seus camps que quedaren completament abandonats, y per altra banda convertir aquest xicotet barri en un centre de formació en plena natura: La Universitat Lliure de Les Masies.